REZULTATI OČEVIDA STRAVIČNE NESREĆE: U naletu putničkog voza na automobil poginuli 21-godišnjak i maloljetnik

Region
REZULTATI OČEVIDA STRAVIČNE NESREĆE: U naletu putničkog voza na automobil poginuli 21-godišnjak i maloljetnik
.

U naletu voza na automobil u ponedjeljak na pružnom prijelazu kod Vrbovca poginuli su 21-godišnji vozač koji je ispao iz automobila i suvozač pronađen u uništenom vozilu, izvijestilo je nakon očevida državno odvjetništvo.

I dok državno odvjetništvo tvrdi da identitet poginulog suvozača nije utvrđen zagrebačka policija u svom je izvješću navela da je uz 21-godišnjeg vozača poginuo “maloljetni putnik”, a mediji tvrde da su poginuli mladići braća.

Do nesreće je došlo kada je putnički voz koji je vozio od Koprivnice do Zagreba pri brzini od 138 kilometara na sat udario u desnu bočnu stranu automobila marke golf zagrebačkih registracija koji se kretao iz smjera Novog Sela prema mjestu Luka.

Očevidom je utvrđeno i da je prilaz pružnom prijelazu bio obilježen prometnim znakom tzv. Andrijinim križem i da je na njemu bila postavljena zvučna i svjetlosna signalizacija koja je u trenutku nesreće bila u ispravnom stanju, pišu hrvatski mediji.

Kako se još jučer pisalo u medijima, jedan je mještanin ispričao da je čuo i vidio signalizaciju, ali da je mladićima iz automobila treštala glasna muzika.

Ne propustite