ODAO GA MOBITEL! U noći kad je Jelena ubijena Zoran je više puta zvao ovaj broj!

Show
ODAO GA MOBITEL! U noći kad je Jelena ubijena Zoran je više puta zvao ovaj broj!
.

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage ubojstva snaje Jelene Marjanović pošto je policija nedavno u blizini mjesta na kojem je njeno tijelo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon.

Aparat u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, vještačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vrijeme kad je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

- Brzo je utvrđeno da je Zoran Marjanović u noći kad je Jelena već bila mrtva na ovaj broj uputio uzastopno više poziva. Pretpostavka je da su oni izgubili telefon i da je Zoran pozivao broj kako bi ga našao, ali nisu uspjeli. Nakon vještačenja utvrđeno je da je telefon pripadao Vladimiru Marjanoviću - otkriva sugovornik surbijanskog Kurira upućen u istragu.

- Telefon je u kanalu bio dugo, moguće je još od večeri u kojoj je prijavljen nestanak pjevačice. Kako je utvrđeno da je on pripadao Vladimiru, nelogična je njegova izjava da je telefon izgubio prije desetak dana u blizini vrtića u koji ide njegova unuka Jana. Očigledno je da ga je uhvatila panika i da mu je jasno da se kockice zločina koji je bio misterija duže od godinu dana polako sklapaju te da će uskoro biti uhapšeni i Zoranovi pomagači. Vjerovatno je zbog toga poslije hapšenja sina u panici izmislio da je Jelena imala ljubavnika tajkuna - dodaje isti izvor.

Zoran Marjanović u noći kad je Jelena već bila mrtva na ovaj broj uputio više poziva uzastopno

Da zaista nešto ne štima kod Marjanovića i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani s ovim ubojstvom, govori i sljedeći događaj.

- U nedjelju, 3. aprila, dan poslije ubojstva, negdje oko 19 sati, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: „Ma deda je za.ebao stvar“, ne precizirajući o čemu je riječ. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni riječ - otkriva sugovornik blizak porodici.

Vladimir Marjanović tvrdi da telefon koji je pronađen u kanalu u blizini mjesta gdje je nađeno Jelenino tijelo ne pripada njemu.

- To je još jedna namještaljka! Prvi put sam izgubio telefon ispred Janinog obdaništa prije deset dana - bilo je sve što je Zoranov otac rekao za medije.

 

Ne propustite