NOĆ PRIJE UBISTVA, Jelena je Zoranu izgovorila JEZIVU REČENICU: Kao da je znala šta joj se sprema!

Region
NOĆ PRIJE UBISTVA, Jelena je Zoranu izgovorila JEZIVU REČENICU: Kao da je znala šta joj se sprema!
.

Da je smrt zakucala na vrata porodice Marjanovića, sada već pokojna Jelena, znala je noć uoči svirepog ubistva, pisali su beogradski mediji. 

Drugog aprila, prošle godine, nekoliko minuta nakon ponoći, bila je u studiju i snimala pjesmu sa suprugom Zoranom Marjanovičem, kada se desilo nešto čudno, ispričao je tada Zoran Marjanović. 

- Moja Jelena je uvježbala taktove, a spolja se  čula neka ptica.

- Ona mi je rekla da je to sova. Ispuštala je zvuke nalik kuknjavi. Želeo sam više od svega na svijetu da je otjeram. Međutim, Jelena mi je rekla: "Nemoj je dirati. Ako je oteraš, tjeraće nas maler - počinje priču Zoran dok pali cigaretu i pogledom traži pepeljaru.

Poslušao je svoju dragu i bez pogovora nastavio da radi sa njom na novom hitu.

- U jednom trenutku, Jelena mi je rekla da u njenom kraju ta ptica najavljuje smrt.

- Dok je pričala o običajima, rekla mi je da se plaši da će njema majka umrijeti, s obzirom na to  da je teško bolesna. Ćutao sam jer sam znao koliko je vezana za majku i koliko joj ona znači - pričao je pre nekoliko meseci Zoran.

Kako sam kaže, ni slutio nije da će sova predskazati smrt njegove žene. Ni on ništa nije osetio, niti je na Jeleni video promijene.

- Insistirala je da trči tog dana. Kada zbog gužve nije mogla da trči svojom stazom pored Labudovog jezera, onda je donela odluku da idemo na nasip. Ona je vozila do tamo, a ja sam držao ćerku u naručju. Ostavila nas je da se igramo i otišla da trči. Po dogovoru, došli smo do druge rampe.

- Nije je bilo, zvao sam je telefonom, nije se javljala. Odmah sam pozvao policiju. Mislio sam da je oteta. Ljudima svašta prolazi kroz glavu. Misle da imamo para zbog studija i da ću ako je otmu platiti otkup - nastavlja Zoran i dodaje da je ubrzo došlo nekoliko patrola. Tražili su je svi živi. Čak su angažovani i psi. Nje nije bilo. Ni devet mjeseci kasnije, Zoran ne zna kako Jelena nije nađena tog dana, već sljedećeg.

Nakon tragedije koja ga je zadesila, kaže, samo želi da mu ćerka bude zdrava i da, ako je moguće, što lakše podnese gubitak majke, a on će posljednji atom snage dati da joj izmami osmeh, piše Telegraf.rs.

-  Samo se molim bogu da ubicu što pre uhapse i nikada ne puste iz zatvora - rekao je tada Zoran Marjanović.

 

Ne propustite