NOVI.BA I KK BOSNA ROYAL NAGRAĐUJU ČITATELJE: Osvojite ulaznice za košarkašku utakmicu KK Bosna Royal - MHP Riesen Ludwisburg

Košarka
NOVI.BA I KK BOSNA ROYAL NAGRAĐUJU ČITATELJE: Osvojite ulaznice za košarkašku utakmicu KK Bosna Royal - MHP Riesen Ludwisburg
Novi.ba i KK Bosna Royal nagrađuju pet vjernih čitatelja sa po dvije ulaznice za Košarkašku Ligu šampiona između KK Bosna Royal-MHP Riesen Ludwisburg iz Njemačke, a koja će se igrati u utorak, 19. septembra u dvorani Mirza Delibašić, Skenderija sa početkom u 18.30h.

Novi.ba i KK Bosna Royal nagrađuju pet vjernih čitatelja sa po dvije ulaznice za Košarkašku Ligu šampiona između KK Bosna Royal - MHP Riesen Ludwisburg iz Njemačke, a koja će se igrati u utorak, 19. septembra u dvorani Mirza Delibašić, Skenderija sa početkom u 18.30h.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da lajkujete i podijelite fotografiju na Facebook stranici Novi.ba, te u komentaru označite osobu sa kojom biste voljeli otići na utakmicu.

Imena dobitnika ćemo objaviti u ponedjeljak u 12 sati, nasumičnim odabirom preko random.org stranice, na našoj Facebook stranici, a ulaznice će se moći preuzeti na dan utakmice na biletarnici na platou Skenderije, uz ličnu kartu.

Tim KK „Bosna Royal“ na čelu sa trenerom Aleksandrom Damjanovićem čine iskusni igrači Goran Ikonić, Cory Bradford, te Maksim Šturanović koji su igrali za brojne evropske i svjetske košarkaške klubove. Pored njih sastav „Studenata“ čini plejada mladih igrača: Haris Ćurevac, Devon Walker, Aldin Đelmo, Aleksandar Radukić, Milija Miković, Atif Durak, Adi Alikadić, Miroslav Pašajlić, Draško Knežević i Edin Rešidović.

„Nakon osam godina KK „Bosna Royal“ ponovo igra evropske utakmice. Ovo je značajan iskorak za nas i očekujemo energičnu borbu naših momaka. Svakodnevno intenzivno treniramo i vršimo pripreme kako bi igrači što bolje dočekali predstojeće utakmice“, izjavio je trener KK „Bosna Royal“ Aleksandar Damjanović.

MHP Riesen Ludwigsburg već 15 godina igra u najvišem takmičenju Bundeslige gdje su u prošloj sezoni završili na osmom mjestu. Ovaj plasman im je omogućio kvalifikaciju za Play-off. 

Karte će biti u prodaji od petka, 15.09. i to na platou Skenderija, te preko portala www.kupikartu.ba po cijenama od 5 KM, dok cijena tribina iznosi 10 KM.

 

 

 

 

Ne propustite