SUPRUGA UMRLA NEKOLIKO MJESECI NAKON VJENČANJA: Nakon dvije godine policijac je pregledao kameru i ugledao nešto nevjerovatno!

Kiosk
SUPRUGA UMRLA NEKOLIKO MJESECI NAKON VJENČANJA: Nakon dvije godine policijac je pregledao kameru i ugledao nešto nevjerovatno!
.

Dave i Erica jedva su čekali dan svog vjenčanja. Međutim, sve je krenulo po zlu kada je ona samo nekoliko dana prije vjenčanja saznala da boluje od rijetkog oblika limfoma. Ipak, odlučili su da se vjenčaju i uživaju u vremenu koje imaju. Nažalost, Erica je naredne godine preminula.

Dave je sačuvao sve fotografije iz tog perioda i pohranio ih na njenu kameru.

Godinu dana poslije, lopovi su upali u dom, ukrali su nakit, uređaje i, što je najgore kameru.

“To nije bilo pravedno. Izgubiti i to, bilo je užasno”, rekao je. Nije mislio da će više vidjeti slike.

Nakon godine dana, policija je slučajno pronašla kameru u jednoj zalagaonici, a nakon prelistavanja slika shvatili su da kamera znači nekome mnogo, te su je odlučili vratiti vlasniku.

Primijetili su poznati zid i stablo iz jedne slike, te su se odvezli u susjedstvo. Tada su vidjeli Davea i prepoznali ga.

Kada je policija rekla Daveu da je našla kameru, nije im vjerovao. Ali, kada je vidio remen, kojeg je napravila, znao je da je to njeno, i ponovo mu se vratio mir koji je izgubio sa kamerom.

Ne propustite