UŽASAN ZLOČIN: Pijani muž razbio supruzi glavu staklenom kriglom, lupao joj šamare, udarao je...

Region
UŽASAN ZLOČIN: Pijani muž razbio supruzi glavu staklenom kriglom, lupao joj šamare, udarao je...
.

Miloš K. (53) uhapšen je u noći između utorka i srijede zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu Draganu R. K. (49), udarivši je nekoliko puta staklenom kriglom po glavi.

Teško povrijeđena žena smještena je na intenzivnu negu u Urgentni centar i ljekari se bore za njen život.

Drama se odigrala u porodičnom stanu u Ulici Dušana Vukasovića na Novom Beogradu.

- Ne zna se zbog čega su se supružnici posvađali, ali je Miloš u jednom trenutku izgubio kontrolu i počeo da tuče Draganu. Čupao ju je, lupao joj šamare, udarao je rukama, a na kraju je dograbio kriglu i njome je udario nekoliko puta po glavi. Udarac je bio toliko jak da je nesrećna žena izgubila svijest - kaže naš izvor.


Utvrđeno je da je nasilnik bio pijan kad je nasrnuo na ženu. Inače, on ranije nije imao prijave za porodično nasilje.


Stan u kojem se desio incident juče je bio zapečaćen, a o strahoti koja se tamo odigrala svjedoče kapljice krvi u hodniku. Stanari solitera kažu da su zgranuti, prenosi Kurir.

- Znam komšije i iznenađen sam onim što se desilo, jer oni važe za mirne i pristojne ljude. Iz njihovog stana ranije se nije čula buka. Doduše, slabo ih poznajem, ovo je velika zgrada, ima mnogo ljudi. Koliko mi je poznato, njih dvoje žive sami, čini mi se da nemaju djece i bavili su se poslovima u vezi s knjigovodstvom - ispričao je jedan komšija.

Čeka ga saslušanje

KRIVIČNA ZA POKUŠAJ UBISTVA

Protiv Miloša K. biće podnijeta krivična prijava za pokušaj ubistva, a na predlog dežurnog tužioca njemu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

- Nakon toga biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu. Miloš K. ranije nije imao prijave za porodično nasilje - dodaje naš izvor.

 

Ne propustite