Detalj iz obožavanog crtića "Frozen" čije ZNAČENJE MNOGI NE ZNAJU

Zanimljivosti
Detalj iz obožavanog crtića "Frozen" čije ZNAČENJE MNOGI NE ZNAJU
.

Animirani film "Snježno kraljevstvo" ("Frozen") oborio je mnoge rekorde pa je tako postao Disneyjev film s najvećom zaradom u historiji.

Koliko klinci obožavaju  pjesmu iz slavnog crtića  govori i činjenica da su je dvojica vatrogasaca u Bostonu pjevala djevojčici zaglavljenoj u liftu kako bi je umirili dok je ne izvade van. Scena u kojoj Anna pjeva "Love is an Open Door" s princem Hansom prvi je put ikada da je Disneyjeva princeza izvela duet sa zlikovcem.

Imena likova iz crtića Hans, Kristoff, Anna i Sven posveta su slavnoj priči "Snježna kraljica" Hansa Christiana Andersena.

U moru zanimljivosti vezanih za "Snježno kraljevstvo" postoji i jedan detalj čije značenje mnogi ne znaju. Na kraju odjavne špice filma, iznad dijela u kojem autori šaljivo napominju da ne podržavaju konzumaciju izlučevina iz nosa, što likovi u crtiću rade, pišu 34 imena – a čija su to imena?

frozen

Naime, na taj način zahvalili i najmlađim članovima svojih obitelji jer su to imena djece članova filmske ekipe rođena tijekom snimanja "Snježnog kraljevstva". Vrlo slatka posveta prikladna za crtić kojeg djeca obožavaju.

Ne propustite