Džulija Roberts se razvodi? Razlog za krah braka je tajna romansa sa OVIM MUŠKARCEM?

Show
Džulija Roberts se razvodi? Razlog za krah braka je tajna romansa sa OVIM MUŠKARCEM?
.

Holivud bi mogao da zadesi novi razvod. Brak Džulije Roberts i Danijela Modera je gotov, piše "Radaronlajn", a glavni razlog je njena tajna romansa sa, ni manje ni više, Ričardom Girom.
Kako navodi "radaronlajn", brak Džulije i Danijela koji je počeo 2002, godinama je u krizi, a kap koja je prelila čašu bili su njeni tajni sastanci sa Ričardom Girom.

A tajna viđanja zvijezda filma traju godinama. Osvježili su svoja druženja 2015. nakon gostovanja u emisiji "Todej šou" povodom 25 godina od premijere filmskog hita "Zgodna žena". Viđanja su nastavili po hotelima, u kojima su iznajmiljivali sobe i u njima provodili sate i sate.

Ono što je Modera navelo da sada reaguje uprkos činjenici da je već duže vrijeme znao za aferu svoje supruge, bila je činjenica da se ta veza sada pojavila u javnosti.

Osjetio se poniženim i odlučio za razvod, piše "Radaronlajn".

Džulija i Ričard koji su 1990. godine glumili u filmu "Zgodna žena" koja je ostvarila planetarnu popularnost, 1999. su zaigrali i u njegovom rimejku "Odbjegla mlada".

rexfeatures-390848gl
Da li se hemija koja se među njima osećala na malim ekranima, prenijela i u stvarnost?

Poznato je da je Ričard Gir u vezi sa tri decenije mlađom Alehandrom Silvom. Ni ta ljubav nije sprečila tajna viđanja sa Džulijom?.

Džulija je ove godine bila u centru pažnje i naše javnosti, kada je u avgustu ove godine sa suprugom Danijelom Moderomi njihoov troje djece posjetila Srbiju.

Saznalo se da je razlog njihove posjete bilo traženje lokacije snimanje filma "Mamma mia, here we go again" koji Moder producira. Glumica je prije nekoliko dana ponovo uslikana u Beogradu, dok njen muž snima na Visu u Hrvatskoj.

I dok je Džulija šetala Beogradom, "In Touch" je pisao da Džulija zbog ljubomore i paranoje prati muža na svim njegovim putovanjima i da se trudi da uprkos njegovim brojnim poslovnim obavezama provodi što više vremena sa njim.

Bogatstvo Džulije Roberts i Danijela Modera procijenjuje se na 225 miliona dolara.

Glumica je sinoć u Los Anđelesu učestvovala na "Hand in Hand" teleton kaciji za pomoć žrtvama uragana Irma u Majamiju. Na istom događaju bio je i Ričard Gir.

Ne propustite