'TRAŽIM ŽENU KOJA NEMA SVOJU MIROVINU, DA SE UDA ZA MENE' Objavio neobičan oglas, a razlog će vam slomit srce

Dobre priče
'TRAŽIM ŽENU KOJA NEMA SVOJU MIROVINU, DA SE UDA ZA MENE'  Objavio neobičan oglas, a razlog će vam slomit  srce
.

"Tražim žensku osobu, koja nema svoju mirovinu, da se uda za mene, a poslije moje smrti njoj će ostati moja mirovina", neobičan oglas osvanuo je danas u novinama.

Iza oglasa krije se Vjekoslav Golub iz Koprivnice, gospodin koji je prije nekoliko dana navršio punih 90 godina. Zašto se gospon Vjekoslav odlučio na ovakav neobičan potez, piše jutarnji.hr.

- A čujte, što da vam kažem… Živim u udomiteljstvu, sâm sam, nemam nikog da me sahrani, a već sam jako star. Grobnicu na koprivničkom groblju imam, sve uredno plaćam i htio bih se oženiti da me supruga pokopa, a ja ću njoj ostaviti svoju mirovinu. Oženit ću onu koja nema mirovinu, tako da ipak ima nešto od braka sa mnom – tumači Golub.

Domeće da buduća supruga ne mora živjeti s njim, samo mu je važno da ga netko sahrani u njegovu grobnicu. 

- Dane provodim čitajući knjige, slušam radio i tako se zabavljam. Teško hodam jer me muče bolovi u kralježnici, a i godine su tu koje me ograničavaju u mnogo toga – žali se na zdravlje, piše Jutarnji.

No, deseto desetljeće života uopće ne smeta Vjekoslavu da pronađe novu suprugu.

- Nisam još smislio što ću ako mi se javi više žena. Onda ću morati nekako odlučiti koju ću oženiti, no o tom potom. Ideju sam dobio čitajući oglase pa sam vidio da mnogo ljudi traži partnere. Zašto ne bih pomogao nekome ako mogu? Uz mirovinu, imam i neke druge stvarčice koje bih ostavio ženi i mislim da bi to koristilo i meni i njoj – naglašava ovaj bistri 90-godišnjak.

Ne propustite