Probudite se sa savršenom kožom!

Moda i ljepota
Probudite se sa savršenom kožom!
.

Koža se najbolje obnavlja noću zato je važno pratiti ispravnu beauty rutinu prije spavanja

Ovih pet trikova pomoći će vam da se uvijek probudite sa svježom kožom i izgledate odmorno.

Nabavite noćnu kremu koja odgovara vašoj koži

Nemoje pristajati na ništa manje od onoga što je savršeno za vašu kožu. Pronađite najbolju noćnu kremu koja odgovara baš vama i ne zaboravite je nanijeti uvečer nakon čišćenja i nanošenja tonika i seruma.

Prije spavanja isprobajte glinenu masku

Glinene maske nevjerojatno hrane kožu i dat će vam puniji, zdraviji izled kože ujutro. Zato je uvečer nanesite i ostavite da djeluje neko vrijeme pa je lagano isperite prije nanošenja tonika, seruma i kreme.

clay-mask-facial-950x790

Isprobajte pamučne maske

Ove odlične maske koži daju zdravi sjaj te odmorniji i mlađi izgled. Učvrstit će vam kožu, ali joj dati elastičnost i sjajniji izgled, a ono što je sjajno jest činjenica da ih možete koristiti baš svaki dan.

Nosite masku za oči

Prava maska za oči može pomoći proizvodu koji ste nanijeli oko očiju da bolje djeluje te da ujutro niste natečeni i da nemate podočnjake. Zato pokušajte pronaći pravu masku za oči jer ona doista zlata vrijedi.

Ne zaboravite na vitamin C

Vitamin C pomaže u proizvodnji kolagena koji koži daje mladenački i sjajan izgled. Zato ako ga ne konzumirate dovoljno tijekom dana, uvečer na kožu nanesite proizvode koji ga sadrže i ujutro ćete izgledati sjajno.

skin2

Ne propustite