Idealni stolovi za dnevni boravak!

Enterijer
Idealni stolovi za dnevni boravak!
.

Staklo je sinonim modernog stila, šik i prefinjenog izgleda i predstavlja savršen način dodavanja osvježavajućih elemenata enterijerima, koji mogu da variraju od rustičnih do glamuroznih.

Stakleni stolovi dodaju stil i namjenu vašem dnevnom boravku ili bilo kojoj drugoj prostoriji u domu. Ovakvi komadi namještaja mogu biti uklopljeni u bilo koji stil dekora, a mi vam predstavljamo neke od najboljih stolova i njihovih kombinacija.

enterijer-stolovi-za-kafu-staklenih-ploca-2

Mnogi stakleni stočići za kafu dolaze sa duplim pločama, koje su funkcionalne i efikasne. Ove uparene ploče možete koristiti kao prostor za odlaganje ili izlaganje različitih predmeta. 
Ukoliko vam je potreban glamurozan sto, opredijelite se za pozlaćeni ili mesingani ram, ali, ako je udoban osećaj ono za čim tragate, izaberite drvene donje dijelove sa nogama od istog materijala i staklenom pločom. 

enterijer-stolovi-za-kafu-staklenih-ploca-10

Mlječna stakla dodaju šik izgled u enterijer bilo kojeg stila, dok prozirna čine da predmeti ispod stola izgledaju lijepo. 
Stolovi sa jednom staklenom pločom automatski čine da se njihove nogare ističu, tako da su oni idealan izbor ukoliko se odlučite za kreativnu bazu. 

enterijer-stolovi-za-kafu-staklenih-ploca-27

Ako izaberete unikantu i asimetričnu bazu stola, geodetske forme i kristali predstavljaju aktuelan trend u njihovom dekorisanju, međutim, kada vaš namještaj nije previše nizak, prostor ispod ploče možete koristiti za postavljanje taburea ili nečega sličnog.

enterijer-stolovi-za-kafu-staklenih-ploca-17

Ne propustite