OVO MORATE ZNATI: Na ovaj način riješite svaku LJUBAVNU SVAĐU!

Ljubav
OVO MORATE ZNATI: Na ovaj način riješite svaku LJUBAVNU SVAĐU!
.

Neslaganje često vodi do svađe među parovima. Nemoguće je uvijek izbjeći svađu, ali uz pomoć ovih savjeta možete je zaustaviti ili riješiti.

Brojite do 10

Možda vam se ovo čini kao smiješan savjet, ali on zbilja djeluje. U žaru svađe često imamo naviku izgovoriti stvari koje zapravo ne mislimo samo kako bismo povrijedili partnera u tom trenutku. Kada osjetite potrebu reagirati na taj način – duboko udahnite i u sebi brojite do 10.

Odaberite riječ kojom ćete signalizirati da je vrijeme za kraj svađe

Ovu tehniku parovima preporučuju mnogi psihoterapeuti. Kako ne biste prešli mjeru tijekom svađanja, dogovorite se koja će riječ biti vaš signal za “kraj utakmice”.

Ne pokušavajte pobijediti

Svaku raspravu i svađu najlakše je riješiti kompromisom.

Procijenite vrijedi li se svađati oko određene teme

Naša svakodnevica puna je problema, od onih velikih i važnih, do malih s kojima se bespotrebno zamaramo. Postoje stvari oko kojih se jednostavno ne isplati svađati i na koje ne bismo trebali trošiti vrijeme.

Zagrlite partnera

Fizički kontakt s partnerom podsjetit će vas na to da ga volite čak i u trenutku kada biste ga možda najradije poslali na kraći odmor, što dalje od vas. Svađe su normalni dio svake veze, ne moramo ih se bojati ili ih izbjegavati. Samo trebamo naučiti kako se nositi s njima.

Preuzmite odgovornost

Ako je uzrok svađe pogreška koju ste vi napravili, preuzmite odgovornost. Na taj način demonstrirate svoju zrelost i želju da predano radite na odnosu s partnerom.

Ne propustite