Doživite mediteransku turu za pamćenje sa CityDealom!

Kiosk
Doživite mediteransku turu za pamćenje sa CityDealom!
.

CityDeal, vodeći portal grupne kupovine u Bosni i Hercegovini ima samo najbolje ponude za vas!

Kraj septembra i početak oktobra dočekajte u Italiji, Monacu, Francuskoj, Španiji ili na svim tim mjestima zajedno. Obiđite najljepše dijelove Mediterana uz prevoz sa turističkom agencijom Kantić Touristik i CityDealom. 

venecija-1

Doživite mondensku Azurnu obalu, prošetajte Kroazetom u Kanu kojom svake godine tokom filmskog festivala šetaju mnoga najpoznatija imena filmske umjetnosti, obiđite stazu Formule 1 u Monaku i poznate kockarnice u Monte Karlu, vozite se gondolom u romantičnoj Veneciji, napišite ljubavnu poruku na zidu ispod Julijinog balkona u Veroni... i na kraju, kao vrhunac, doživite neponovljivu Barselonu, sa remek djelima Antonija Gaudija, Pabla Pikasa, Salvadora Dalija... Zvuči primamljivo, zar ne? 

Prvi dan je polazak iz Sarajeva s dogovorenog mjesta u večernjim satima, vožnja kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju i Italiju. Dolazak u Lido di Jesolo u jutarnjim satima. Fakultativno obilazak najpoznatijih znamenitosti grada Venecije. Treći dan je nastavak vožnje prema San Remu. Sljedeći dani su predviđeni za Grasse, Lloret de Mar, čuvenu Barselonu, Cannes, Nicu, Veronu.. 

lloret-de-mar-389487-3

Termin putovanja od 29.09. do 06.10.2017. Devetodnevno putovanje, šest noćenja i mnogo zabave! 

Vaš grad u pola cijene. 

Ne propustite