LEĆE ILI NAOČALE: Pogledajte ko je pobjednik!

Zdrav život
LEĆE ILI NAOČALE: Pogledajte ko je pobjednik!
.

Naočale često imaju veoma važnu i jasnu svrhu, recimo vidite šta se događa na TV-u, ali su daleko od besprijekornog (u nekim slučajevima nošenje naočala čak može biti i potpuno bolno).

Evo zašto je tačno život s lećama puno lakši i jednostavniji:

Možete stvarno vidjeti šta radite dok šminkate oči

Stvar je prilično jednostavna. Našminkati oči ne možete bez naočala (jer ne vidite šta radite), osim ako ne želite izgledati kao da je Halloween. S druge strane, ne možete ih našminkati ni s naočalama (jer vam smetaju). Rješenje: leće!

eyeglass-lenses1

Možete pokazati svoje stručne make-up vještine

Kakva je svrha imati iznimno dobre sposobnosti šminkanja ako nitko ne vidi vašu umjetnost iza vaših naočala? To je još jedan nedostatak naočala.

Možete trčati bez da vam naočale klize

Znoj na vašem licu i bilo kakvo tjelesno kretanje znači samo jedno – naočale jednostavno neće ostati na mjestu. Svaka vlažnost pretvara vaš nos u mini vodeni toboganu po koje vaše naočale klize, a trčanje od 5 kilometara čini se 10 puta dužim kada ste zauzeti podizanjem naočala svake dvije sekunde umjesto da slušate muziku ili uživate u pogledu.

Možete vježbati jogu i zapravo se vidjeti u ogledalu

Postoje dva načina za vježbati jogu kada nosite naočale: u potpunosti bez naočala ili s naočalama koje vam padaju svake dvije sekunde (što nije baš joga). S lećama možete gledati u ogledalu kako se kretati, što pomaže vašoj ravnoteži i tehnici.

Ne možete izmrljati leće

Ne možete ni pretpostaviti koliko je lako zamrljati naočale dok ih nosite. Ali dobro vam je poznat onaj osjećaj kada ih beskonačno dugo čistite i mislite kako tome nikada neće doći kraj, zar ne? To vam se ne može dogoditi s lećama.

contactlens

Ne propustite