Domino efekti prekida koji vam mogu trajno naškoditi!

Ljubav
Domino efekti prekida koji vam mogu trajno naškoditi!
.

Tuga i samoća nisu jedine stvari o kojima morate brinuti nakon prekida veze. Svašta se promjeni u našim životima kad neplanirano završimo solo.

DEBLJANJE  

Gubitak muškarca često se nadoknađuje skupljanjem kilograma. Konzumiranje većih količina hrane vraća osjećaj sigurnosti poljuljan prekidom. Uz veliku čokoladu s lješnjacima više nismo sami, zar ne? A uz cijeli paketić M&M bombona smo u jednom krasnom veselom i šarenom društvu. Zbog kojeg uskoro nećemo stati u stare traperice. Zato nakon prekida trk u teretanu! Vježbanje potiče lučenje endorfina koji vraća osjećaj sreće. A ne deblja!

317028-overeating

PROPALI MODNI EKSPERIMENTI 

Većina djevojaka nakon prekida odličiti napraviti drastični zaokret što se fizičkog izgleda tiče pa se ošišaju nakratko ili počnu provokativnije odijevati. Nažalost, u doba Facebooka i Instagrama vaš bi modni tj. beauty eksperiment mogao postati javan i prije nego što stignete reći "e ovo mi nije trebalo!". Zato nemojte donositi drastične odluke što se vašeg izgleda tiče.

RIZIČNO PONAŠANJE  

Nakon prekida skloni smo rizičnijem ponašanju: u želji da nam se desi nešto lijepo u stanju smo vlastiti život dovesti u pitanje. Ne, ona peta tekila nije dobra ideja, baš kao ni prihvaćanje ponude potpunog stranca iz kluba da vas odvede kući. Zato u lude izlaske uvijek idite s prijateljicom i zamolite je da vas "drži na oku" dok ste u kriznom razdoblju emocionalnog oporavka.

7-things-everybody-does-after-break-up-so-dont-feel-guilty-b

Ne propustite