NIJE MU LAKO: Slavnog glumca pitali kako se u 56 -oj snalazi sa blizancima, a njegov odgovor OBIŠAO PLANETU!

Show
NIJE MU LAKO: Slavnog glumca pitali kako se u 56 -oj snalazi sa blizancima, a njegov odgovor OBIŠAO PLANETU!
.

Slavnom glumcu nije lako sa bebama koje su na svijet stigle 6. juna ove godine

Iako su mnogi iz svijeta šoubiznisa prognozirali da se Džordž Kluni nikada neće oženiti, ali i da neće postati tata, glumac ih je sve demantovao.

Slavni zavodnik uživa u braku sa Amal Kluni sa kojom je 6. juna dobio blizance, koje su ponosni roditelji nazvali Ela i Aleksandar.

Kako se dalo vidjeti na fotografijama na kojima Džordž i Amal drže blizance u dvorištu svoje vile, a zbog kojih je Kluni odlučio da tuži slavni časopis, glumac i njegova supruga ne odvajaju se od beba.


Međutim, Kluni je sada prvi put progovorio o roditeljstvu, a na pitanje kako se snalazi, dao je odgovor koji je brzinom svjetlosti obišao planetu.

- Ja sam haotičan! Ali, Amal je kao Olimpijska atletičarka. Kada imaš dvoje djece, dojiš kao lud.... (smijeh) Ja sam, usput rečeno, vrlo dobar kada je mijenjanje pelena u pitanju. Nisam očekivao da ću sa 56 godina biti tata blizanaca. (smijeh) Ne pravi planove... Uvijek moraš samo uživati u vožnji - rekao je Džordž u svom stilu za "Entertainment Tonight".

 

- Ovo je sasvim nova avantura za mene, ali prošao sam kroz  to sa mnogim prijateljima, tako da nije baš toliko iznenađenje. Očinstvo me je učinilo mnogo starijim... Ponosan sam što sam otac - dodao je Kluni.


Iskreno, nisam očekivao da ću sa 56 godina vreme provoditi držeći blizance. Još se nisam prilagodio i već sam pomalo umoran od roditeljskih obaveza... -  sa osmijehom je rekao glumac, dodavši da je maloprije obrisao njihove sline sa odijela.

Međutim, pohvalio je Amal, rekavši da njoj sve odlično ide.

- Kao atletičarka je. Savršeno dobro se snalazi i odmah je postala stručnjak za bebe - kazao je Kluni.

Ne propustite