5 tipova muškaraca koje svaka žena želi i što točno ne valja s njima

Kiosk
5 tipova muškaraca koje svaka žena želi i što točno ne valja s njima
.

Odgovor na pitanje što žene točno žele i dalje ne postoji, ali znamo što žene misle da žele. A znamo i što ne valja sa svakim od muškaraca na popisu želja.
 
Nepopravljivo romantičan tip
 
Kupovat će ti cvijeće, ostavljati papiriće sa slatkim porukama po stanu, priređivati romantična iznenađenja i raditi sve ono što si mislila da je moguće samo u filmovima.
 
Problem: Ovakvi su frajeri najčešće zaljubljeni u ideju o ljubavi, a kad nakon nekog vremena dođu u doticaj sa stvarnosti (problemi u vezi, svađe, “dosadna” svakodnevica), neće se moći nositi s time.
 
Faca
 
Baš kao Mr. Big u seriji Seks i grad, ovaj frajer odavat će dojam savršenog, uglađenog džentlmena koji poduzima baš sve da te osvoji. Izazvat će zavist svih tvojih prijateljica, a zbog njega će svi tvoji bivši dečki djelovati potpuno jadno.
 
Problem: Faca zna točno što radi, a jednom kad te osvoji, vrlo brzo će mu početi nedostajati uzbuđenje osvajanja pa će se prebaciti na neku novu žrtvu.
 
Stariji frajer koji zna što želi
 
Žene kojima je dosta nezrelih balavaca koji nisu sigurni što žele od života lako će pasti na nekog tko je profinjeniji i ima više životnog iskustva.
 
Problem: Godine su samo brojka, ali ako je razlika velika, brojke počinju igrati protiv vas.
 
Muškarčina
 
Tip koji će braniti tvoju čast i uz kojeg ćeš se osjećati potpuno sigurno i vrlo ženstveno.
 
Problem: Zaboravi na emotivne razgovore i ostale “ženske” stvari - ako se imaš potrebu isplakati, on će otići na pivu dok se ne smiriš.
 
Zabavnjak
 
S njim je život tulum 0-24 i nikad ne znaš što te čeka, ali znaš da će sigurno biti nevjerojatno uzbudljivo.
 
Problem: Zabavnjaci su najčešće ljudi koji jednostavno moraju biti u centru pažnje, a kad slučajno nisu, postaju sve, samo ne zabavni.

Ne propustite