Šokirao frendove na Facebooku': U vrat si zabio nož i pao na pod

Šokantno!
Šokirao frendove na Facebooku': U vrat si zabio nož i pao na pod
.

Steven Alexander Marshall (43) osuđeni je kriminalac i, čini se, pravi šaljivac. U videozapisu kojeg je objavio na Facebooku neukusno se našalio, a nedavno je ponovno završio u zatvoru.


Neslana šala osuđenog australskog kriminalca zaprepastila je njegove prijatelje na Facebooku. Steven Alexander Marshall (43) iz Queenslanda snimao se za Facebook i u jednom trenutku zabio si nož u vrat. Odjednom je potekla krv, a Marshall je doslovno kao uboden pao na tlo. Ipak, ispostavilo se da je riječ o zezanciji, s obzirom na to da se pridigao nakon nekoliko sekundi. 

'Krv' je očito bila tek crvena boja. 

- Samoozljeđivanje je loše, napisao je u opisu objave, pa se čini da je ovime htio poslati značajnu poruku svojim pratiteljima na Facebooku. Tri mjeseca nakon tog videa, Marshall je uhićen zbog napada na dilera koji je njegovom sinu navodno prodao drogu, piše Daily Mail. 

S dvojicom prijatelja upao je u dilerovu kuću i prijetio mu pištoljem za kojeg se ispostavilo da je lažan, dok su cijelu kuću porazbijali. Dobio je četiri i pol godine zatvora. Njegove fotografije na Facebooku otkrivaju njegovu nenormalnu ćud, a dovoljno je samo pogledati istetoviranu glavu i 'opičene' piercinge. 

Dosad je u zatvoru odležao više od deset godina, većinom zbog nasilnog ponašanja i nanošenja teških tjelesnih ozljeda. Prije deset godina uhvatio je djevojku u preljubu s najboljim prijateljem i premlatio ga golf palicom.

 

Uznemirujući video:

Ne propustite