Žene koje imaju mnogo novca nikada ne skidaju NAKIT: A razlog za to će mnoge iznenaditi

Kiosk
Žene koje imaju mnogo novca nikada ne skidaju NAKIT: A razlog za to će mnoge iznenaditi
.

Nakit je jedna od stvari u kojima uživa svaka žena, ali bogate žene u njemu uživaju na poseban način.


Imućne žene mogu, a i ne moraju da se prepoznaju na osnovu nekoliko stvari. Skrolujemo kroz njihove Instagram profile, gledamo slike iz luksuznih ljetovališta, sa jahti, iz savršeno sređenih domova, a često i u kafiću iz kraja. Ali jedna stvar se kod njih nikada ne mijenja - uvijek imaju nakit na sebi - i kada se slikaju u moru i na jahti i u tom kafiću.

To ne rade zato što su lijenje pa ih mrzi da sa sebe skinaju te silne lančiće, narukvice i prstenje, već zato što im se može, i to samo njima.

Čak i "pravi" nakit, tehnički od srebra i zlata, često sadrži bakar ili nikl koji izuzetno iritiraju kožu, ali i čine da ona nakon izvjesnog vremena nošenja nakita potamni.


Zato većina žena religiozno skida prstenje prje nego što operemo sudove, ili uskočimo u kadu ili more. Jedino što garantuje da vam prsti i koža neće pozeleneti je komad od pravog zlata, ne pozlaćena stvar, i to od najmanje 14 karata.

A ako i kada rješite da se počastite nekim takvim komadom, obavezno sve provjerite da ne biste završile prevarene, i to tako što ćete nakit približiti magnetu. Ako postoji reakcija, znači da, koliko god vas prodavac ubeđivao da je nakit čist, ima dodatke koji će vam bojiti kožu.

Ne propustite