VANGINO PROROČANSTVO KOJE TJERA STRAH U KOSTI: Kad ova zemlja 'PADNE' počinje TREĆI SVJETSKI RAT

Šokantno!
VANGINO PROROČANSTVO KOJE TJERA STRAH U KOSTI: Kad ova zemlja 'PADNE' počinje TREĆI SVJETSKI RAT
.

Bugarski reditelj i politički aktivista Nidal Algafari, inače po ocu Sirijac, podsjetio je nedavno na jedno proročanstvo čuvene Baba Vange. On je u intervjuu za magazin Šou rekao da nikad nije vjerovao u Vangina proročanstva, sve do prije par mjeseci.

Evo, to se sada dešava, šta mi je rekla”, rekao je on. “To je bilo prije 40 godina. Kad su je pitali kad će Bugarska da se podigne, ona je rekla “kad Sirija padne”. Prije dvije godine nisam mogao ni da zamislim tako nešto: “kako može jedna država kao što je Sirija da padne”, mislio sam. Sada ipak počinjem da vjerujem da je došao i taj momenat. To je već nešto što se dešava – kaže Algafari.


Vangelija Pandeva Dimitrova, poznata kao Baba Vanga, rođena je u Strumici 1911. godine, a umrla je u Petriču 1996. godine. Najveći dio života je provela u planinama Pirinske Makedonije, u Bugarskoj, a kažu da je predvidjela tačan datum svoje smrti, pored svih ostalih stvari koje je navodno predvidjela.

Vanga je predskazala i da će njen dar da naslijedi slijepa djevojčica iz Francuske, kao i da će 2010. godine da počne uvod u Treći svetski rat – prvo u zemljama gdje će narod međusobno da se ubija, pa će se konflikt kasnije proširiti na cijeli svijet. Vanga je navodno predviđala da će do 2043. godine Evropom zavladati Islam.

Ne propustite