OGORČENI OTAC: Tek 18 dana nakon zločina objavljena tjeralica 'NE ZNAM ŠTO JE POLICIJA ČEKALA SVE TE DANE!'

Region
OGORČENI OTAC: Tek 18 dana nakon zločina objavljena tjeralica 'NE ZNAM ŠTO JE POLICIJA ČEKALA SVE TE DANE!'
.

Život Ivana Mate Blaževića (23), rođenog u Australiji i nadimka Blato, naglo je ugašen 11. augusta pred zoru u Stobreču nadomak Splita, a 18 dana od krvavog zločina splitska policija je tek sada objavila fotografiju odbjegloga Nikole Gusića Janjića (24) iz Strožanca kojeg se sumnjiči za ubojstvo.

- Pravo da vam rečen, nije mi do ničeg. Čekamo više od dva tjedna neki konkretniji potez policije. Evo, sad nakon svega policija je objavila fotografiju bjegunca. Ne znam što se čekalo sve te dane. Valjda su bili potaknuti inzistiranjima Torcide da se slučaj riješi, ali i nizom medijskih napisa. Nadam se da će tog mladića zgrabit brzo. Moj Ivan je živio punim plućima. Sve dok nije naišao na neku budalu koja mu je ugasila život – rekao je za Jutarnji list Ivo Blažević, otac ubijenog 23-godišnjaka.

Što je tačno bio okidač da Nikola ubode nožem Ivana u lijevu stranu prsa, nije poznato. Nakon prolijevanja krvi, izbodenom mladiću nažalost nije bilo spasa te je podlegao ozljedama, a Nikola je pobjegao i od tada mu se gubi trag. Inače, to mu nije prvi kriminalni grijeh. Sudilo mu se već kao maloljetniku zbog niza kaznenih djela.

Ne propustite