PUNE ILI U OBLIKU SRCA: Jeste li znali da OBLIK USANA otkriva vaš KARAKTER? Kakve su vaše ?

Zanimljivosti
PUNE ILI U OBLIKU SRCA: Jeste li znali da OBLIK USANA otkriva vaš KARAKTER? Kakve su vaše ?
.

Oblik usana otkriva vaš karakter


Pune, tanke, spuštene usne... Mnogi vjeruju da upravo na osnovu nečijih usana možete saznati kakva je osoba!


Pune usne
Imate li pune usne, one pokazuju da ste strastveni i da ćete sve učiniti da osoba koja vam se sviđa bude vaša. Od partnera očekujete strast i odlučnost. Osoba ste koja je puna samopouzdanja i hrabrosti. Osobe s punim usnama su duhovite i znaju dobro da se zabave.


Tanke usne
Praktična ste osoba, ali nesigurna. Verovatno patite od kompleksa niže vrijednosti. Mirna ste i staložena osoba kojoj je izuzetno stalo do detalja. Iako djelujete sramežljivo i volite da se držite po strani, kada su velike borbe i rasprave u pitanju, iz njih izlazite kao pobjednik. Vi ste blaga, osjećajna i intuitivna osoba.


Široke usne
Perfekcionista ste, društveni ste tip i imate puno prijatelja sa različitim interesovanjima. Osobe sa širokim usnama su uspješne, talentovane i vole da drže sve konce u svojim rukama.

Okrugle usne
Vi ste živahna i šarmantna buntovna osoba sklona žestokim ljubavnim avanturama.


Srcolike usne
Zavodljiva ste i senzualna osoba. Nezavisni ste i puni samopouzdanja. Ne bojite se da preuzmete sudbinu u svoje ruke i imate izraženu potrebu za ljubavlju i dobrotom.


Usne spuštene prema dole
Tajanstveni ste, ali vas ljudi smatraju inteligentnom i duhovitom osobom. Međutim, vi ste takođe i izbirljivi, pa vam je često teško udovoljiti.

Ne propustite