MISTERIJ PRONAĐENOG LEŠA: Muškarca je netko ubio i bacio u grmlje? EVO KAKO JE IZGLEDAO!

Region
MISTERIJ PRONAĐENOG LEŠA: Muškarca je netko ubio i bacio u grmlje? EVO KAKO JE IZGLEDAO!
.

U utorak, 22. augusta, splitska je policija objavila kako je na predjelu Vepric kod Makarske pronađeno tijelo nepoznatog muškarca srednjih godina.

Ne zna se tko je muškarac, jer kod sebe nije imao nikakve dokumente. Također, policiji još nitko nije prijavio nestanak bilo stranog, bilo državljanina Hrvatske.

Policija sumnja na nasilnu smrt

Kako doznaju hrvatski mediji, slučaj se detaljno istražuje jer policija sumnja na nasilnu smrt. Nije utvrđeno radi li se o ubojstvu ili je muškarac skončano zbog nekih drugih okolnosti.

Dežurni liječnik Hitne pomoći Makarske utvrdio je kako postoje tragovi nasilne smrti. Na licu pronađenog muškarca uočena je ozljeda usne šupljine i čeljusti te tragovi udaraca u prsa, a navodno je slomljen i vratni kralješak.

Tragova krvi i borbe oko tijela nije bilo, stoga istražitelji pretpostavljaju kako je čovjek ubijen na drugoj lokaciji, a nakon ubojstva dovezen i bačen na nekadašnje odmorište.

Slobodna Dalmacija doznaje kako se radi o muškarcu starom između 45 i 55 godina, jače tjelesne građe i prosijede kraće kose. U trenutku kad je pronađen bio je odjeven u kratke hlače za plažu, majicu bez rukava bez onaka ili napisa, a na nogama je imao bijele čarape i takozvane mokasine.

Ne propustite