KONAČNO SMO DOBILI OBJAŠNJENE: Evo zbog čega zvone telefoni putnika NESTALOG AVIONA

Zanimljivosti
KONAČNO SMO DOBILI OBJAŠNJENE: Evo zbog čega zvone telefoni putnika NESTALOG AVIONA
.

Džef Kagan, specijalista za "mrežu" objasnio je da to što čujemo signal odlaznog poziva, zapravo ne znači da je nekome telefon u tom trenutku zazvonio, već da mreža traži broj koji će povezati sa pozivom

Misterija nestalog aviona u Maleziji na trenutak je dobila sasvim druge dimenzije i ulila nadu porodicama nestalih putnika, kada se na kineskoj televiziji pojavio Biđan Lijangvi, brat jednog od njih, i demonstrirao da mobilni telefon njegovog brata zvoni.
 
Brata je pozvao uživo iz emisije, da bi gledaoci mogli da čuju da telefon nestalog putnika zvoni nekoliko puta, nakon čega je došlo do prekida veze.

Kako su i ostale porodice pokušale isto, tražili su objašnjenje od nadležnih da li to znači da su putnici živi, jer ako jesu, zašto ne odgovaraju na pozive.


Džef Kagan, specijalista za "mrežu" objasnio je da to što čujemo signal odlaznog poziva, zapravo ne znači da je nekome telefon u tom trenutku zazvonio, već da mreža traži broj koji će povezati sa pozivom. Ukoliko je pretraga neuspješna, dovodi do prekida u konekciji.

Malezijske vlasti proširile su potragu za nestalim Boingom 777 malezijske aviokompanije "Malejža erlajns" na Andamansko more, više stotina kilometara sjeveroistočno od zone gde se do sada tragalo za letjelicom, izjavio je danas jedan malezijski zvaničnik.

Ne propustite