SRBIJA U ŠOKU: Dragana i Željko skočili pod voz držeći se za ruke

Region
SRBIJA U ŠOKU: Dragana i Željko skočili pod voz držeći se za ruke
.

Teretni voz na pruzi Ruma-Brasina noćas je usmrtio Draganu Vasić (25) iz Straže, teško povrijedio Željka Lazarevića (24) iz Novog Sela i nanio lakše povrede maloljetnoj djevojčici, saznaju „Novosti“. Nesreća se desila kod sela Straže, u lozničkom kraju, dvadesetak minuta iza ponoći.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici  je rečeno da su došli do informacija da su se „dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili“. Zoran Nestorović, v.f. Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici kaže da je naložena obukcija tijela nastradale dhevojke, a mladić je u teško stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu. Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

- Pacijent je primljen oko tri sata iza ponoći u Urgentni centar naše ustanove i zbrinut je u jedinici intenzivne njege - kaže Dragana Vasiljević, portarolka Opšte bolnice u Loznici.

- On je van životne opasnosti. U pitanju su ortopedske povrede, ima dva preloma. Radi se na preciznom dijagnostikovanju njegovog stanja, kako bi se utvrdilo šta je sve potrebno da se učini za njegovo valjano i potpuno zbrinjavanje.

Lakše povrede dobila je i maloljetna djevojčica koja nije bila na pruzi sa Draganom i Željkom, već nedaleko od njih kraj pruge. Nema potpunih informacija kako je povrijeđena, pa se i to provjerava.

 

(Večernje novosti)

Ne propustite