‘NE IGNORIRAJTE OVU PROMJENU NA NOKTIMA’: Mislila je da nije ništa važno, ali liječnici su joj rekli da ima agresivni rak

Porodica i zdravlje
‘NE IGNORIRAJTE OVU PROMJENU NA NOKTIMA’: Mislila je da nije ništa važno, ali liječnici su joj rekli da ima agresivni rak
.

Jean Skinner radi u jednom salonu ljepote i kaže kako joj je jednom došla žena s molbom da joj sredi nokte kako se ne bi vidjele crne linije na njima.

Odmah ju je uputila liječniku, a dijagnoza je bila strašna – ispostavilo se da žena ima rak kože. Laici su joj govorili kako je to vjerojatno znak da joj nedostaje kalcija ili, pak, da je riječ o krvnom blisteru.

“To je melanom, pomislila sam čim mi je pokazala nokte, ali nisam je željela uplašiti pa sam je odmah uputila liječniku. Danas me nazvala da mi kaže kako ima agresivan tip raka kože koji se već proširio na limfne žlijezde. Prognoze joj nisu dobre”, rekla je Skinner za Independent.

nokti

Upozorava ljude da obrate pažnju na sve promjene na noktima, iako “neke od njih ne moraju upućivati ni na što ozbiljno”. Njezinu je objavu podijelio velik broj ljudi, koji su šokirani ovom spoznajom.

Simptomi melanoma mogu se pojaviti bilo gdje na tijelu, uključujući nokte, područje između prstiju, pa i vlasište.

Ne propustite