U požaru u Bijeljini izgorio vlasnik kuće

Crna hronika
U požaru u Bijeljini izgorio vlasnik kuće
.

 Mujaga Ćoralić (69) izgorio je u požaru koji je izbio u njegovoj kući u bijeljinskom naselju Janja. Uviđajem je utvrđeno da je do požara najvjerovatnije došlo tako što je on ispustio zapaljenu cigaretu na  posteljinu, te se vatra razbuktala i proširila. Izvor "Nezavisnih", upućen u istragu, kaže da je njegovo tijelo pronađeno ugljenisano. 

 

"On je bio već duže vrijeme nepokretan, u invalidskim kolicima, tako da su mu šanse da se spase iz vatrene stihije bile jako male", pojašnjava naš izvor. Policijska stanica Janja juče oko 15.15 zaprimila je prijavu da je u Janji u Ulici Brzava izbio požar na kući. "O svemu je obaviještena i Vatrogasna jedinica, koja je lokalizovala požar.  


Izvršenim uviđajem utvrđeno je da je smrtno stradao vlasnik kuće. Lice koje je smrtno stradalo bilo je nepokretno", saopšteno je danas iz bijeljinske policije, uz napomenu da je o svemu obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini.  Dejan Balorda, zamjenik starješnine Teritorijalne vatrogasne jedinice Bijeljina, potvrdio je za "Nezavisne" da je njihova ispostava u Janji dojavu o ovom požaru zaprimila u 15.15.


 "Prijavljeno nam je da gori stambeni objekat, te su na mjesto događaja odmah izašli jedno vozilo i dva vatrogasca, koji su zatekli požar u razbuktaloj fazi", naveo je Balorda. Po njegovim riječima, tokom gašenja požara vatrogasci su uočili tijelo u jednoj od prostorija. "Požar je ugašen u 15.55", naglasio je on.


 Mještani Janje rekli su nam da je Ćoralić živio sam i da ih je ova tragedija jako pogodila.

Ne propustite