IZAZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU I SVE SNIMALA: Pogledajte, ubila sam svoju sestru

Šokantno!
IZAZVALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU I SVE SNIMALA: Pogledajte, ubila sam svoju sestru
-

Obdulija Sančez, tinejdžerka iz Kalifornije, prošlog mjeseca izazvala je saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula njena mlađa sestra Žakelin (14). 

Obdulija je upravljala automobilom i prenosila atmosferu u vozilu uživo. 

Vožnja je bila uobičajna, sve dok nisam osjetila da bez kontrole skrećem ulijevo. Počela sam zaustavljati auto, ali bilo je prekasno i prevrnule smo se", priznala je.

U automobilu je bila i treća putnica, prijateljica poginule Žakelin.

"Nisam imala namjeru da izazovem nesreću. Svi snimaju tokom vožnje, to je danas popularno. Imam tek 18 godina, još smo mladi", izjavila je Obdulija, očigledno još uvijek nesvjesna što je učinila. 

Da situacija bude još nevjerovatnija djevojka je nastavila i nakon nesreće da prenos na internetu šta se dešava. 

Čak je snimala mrtvo tijelo svoje sestre, a kada je shvatila da joj je sestra preminula ona je rekla: "Pogledajte, ubila sam svoju sestru. Znam da ću ići u zatvor, ali nije me briga. Volim te, počivaj u miru dušo". "Volim te, probudi se dušo, probudi se. Žao mi je. Nisam htjela da te ubijem", nastavila je ona, ali nije prekidala da snima.

Obduliji je izmjereno 0,8 promila alkohola u krvi i odvezena je u policijsku stanicu. Video je pregledan više od 700 hiljada puta, a Obduliji prijeti kazna zatvora od 13 godina.

Upozorenje na uznemirujući sadržaj: 

 

 

Ne propustite