OTAC SE PROTIVIO DA POSTANE GLUMICA! Od Branka Kockice do Monike Beluči! Pogledajte kako danas izgleda Sloboda (FOTO, VIDEO)

Nostalgicno
OTAC SE PROTIVIO DA POSTANE GLUMICA! Od Branka Kockice do Monike Beluči! Pogledajte kako danas izgleda Sloboda (FOTO, VIDEO)
.

Glumica Sloboda Mićalović, koja je karijeru počela kao "voditeljka", danas slavi 36. rođendan. Rođena je u Leskovcu 1981. godine. Kao i svaka klinka "u ono vrijeme" voljela je emisije Branka Kockice, ali za razliku od drugih, dobila i priliku da s njim uradi intervju.

1

Lijepa glumica karijeru je počela intervjuišući Branka Kockicu... godinama kasnije gledali smo je u filmu Emira Kusturice rame uz rame s jednom od najljepših žena svijeta.

Kada je imala sedam godina, u leskovačkom Domu vojske je gostovao Branko Milićević Kockica, a Sloboda je, zahvaljujući porodičnom prijatelju koji je radio na lokalnom radiju, dobila priliku da ga intervjuiše.

Pohvalio ju je da je odlična voditeljka!
 

Deset godina kasnije, Sloboda je riješila da krene očevim stopama i postane glumica. 1999. godine je krenula za Beograd kako bi okušala sreću na Fakultetu dramskih umjetnosti. Pratio ju je upravo otac Dragan, koji se do posljednjeg trenutka protivio odluci da postane glumica.


 

Tri godine kasnije, eto Slobode u Šotrinoj "Zoni Zamfirovoj".

I ona i Katarina Radivojević su konkurisale za ulogu Zone Zamfirove, ali, Katarina je “pobjedila”. Ipak, reditelj je željeo i Slobodu u filmu, pa je dobila ulogu Vaske.

Godine su prolazile, a Slobodu smo gledali na malim ekranima – bila je Jelena u "Mješovitom braku", Anđelka u "Ranjenom orlu",  Sofija u "Čizmašima"… a onda je dobila poziv Emira Kusturice i zaigrala Milenu pored prelijepe Monike Beluči u filmu "Na mliječnom putu".


Tim povodom organizovana je "Čajanka u pet" sa domaćinom Dejanom Đurovićem.

Slobodu ćemo krajem godine gledati i u seriji Nemanjići, u kojoj igra sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, s kojim ima kćerke bliznakinje.

Slobodi želimo sve najljepše za rođendan, vama da uživate u njenim ulogama!

Ne propustite