Majka troje djece je saznala da nosi šestorke: 'Molite za njih!'

Mame i bebe
Majka troje djece je saznala da nosi šestorke: 'Molite za njih!'
.

Priznaje kako strahuje od dana koji su pred njom. Mora jako puno jesti kako bi bebama osigurala dovoljno kalorija, a nema apetita. Pozvala je sve da mole za njih.


 Bila sam danas na pregledu. Sve bebe rastu kao lude, a s njima i moj trbuh. U ovom trenutku sam zabrinuta hoću li biti u mogućnosti unositi ogromnu količinu kalorija potrebnih da bebe budu zdrave. Molim vas, molite se da mi apetit dopusti da jedem kao nikad prije. Odlučna sam uspjeti, napisala je na svojem Facebook profilu Courtney Waldrop iz SAD-a. Dodala je: "Hvala vam na molitvi. 

Trebamo ih svakodnevno i znamo da najteži dani tek dolaze. Ali, svaki put kada ih vidim na ultrazvuku podsjetimo se da su njihovi životi uistinu čudo. Molim se stalno da nastave rasti kao dosad i da ih mogu zadržati dovoljno dugo da budu zdravi." Ova hrabra žena već ima troje djece, 8-godišnjeg sina i 5-godišnje blizance, no ona i suprug Eric odlučili su se potpomognutom oplodnjom darovati im brata ili seku, nakon što je početkom godine doživjela pobačaj.  Ali, da će ih biti šestero, to nisu ni sanjali. 


Naime, kada je bila na ultrazvuku kojim su provjeravali je li se koji fetus primio, na ekranu se pokazalo osam vrećica, dvije su bile prazne. Danas je u 13 tjednu trudnoće i priznaje da strahuje od dana koji su pred njima, no u isto vrijeme su i jako sretni. Liječnici kažu kako bi bilo dobro da bebe ostanu u trbuhu do 28 tjedna prije nego dođu na svijet. Stalno je pod njihovim nadzorom, a rodit će u bolnici Huntsville u kojoj, priznaju, do sada nikada nisu imali slučaj šestorki. 


Courtney i Eric su zajedno od srednje škole. Kazali su kako je njihova vjera u Boga porasla otkako su čuli otkucaje srca svojih mališana. Na Facebooku su otvorili stranicu God’s Divine Nine-Miracles in the Making, na kojoj objavljuju sve novosti vezane za njihove šestorke i zahvaljuju svima na molitvama. 


- Bog nam je dao ove bebe, on ima plan koji je veći od onoga našega - rekli su, a prenio Fox News.

Ne propustite