Sjeverna Koreja objavila snimku s prikazom Trumpa na groblju: "Tu će završiti grješnici SAD-a"

Svijet
Sjeverna Koreja objavila snimku s prikazom Trumpa na groblju: "Tu će završiti grješnici SAD-a"
.

Sjeverna Koreja objavila je snimku s upozorenjem Trumpovoj administraciji da "od sada drži otvorene oči i uši", koja prikazuje visoke sigurnosne službenike kako gore u vatri, piše Washington Post.
 
Snimka između ostalog prikazuje Donalda Trumpa kako gleda prema groblju punom bijelih križeva uz upozorenje: "Sudbina američkih grješnika završava ovdje". Video također prikazuje raketu Sjeverne Koreje koja leti prema američkom teritoriju Guamu koji je ranije planirala napasti.
 


 
"Sjeverna Koreja treba samo pritisnuti gumb u pravom trenutku"
 
Oštro upozorenje je objavljeno uoči zajedničkih vojnih vježbi SAD-a i Južne Koreje koje su počele u ponedjeljak,prenosi Index.U snimci je navedeno: "SAD se hvale da na njihov teritorij u 150 invazija nije pao nijedan metak, SAD, koje su zlostavljale i mučile ljude iz drugih država i prijeti im samo jedna zapovijed vođe Sjeverne Koreje".

 


"Moraju živjeti sa široko otvorenim očima i ušima jer ne znaju kada će ih pogoditi raketa Hwasong-12, tijekom dana ili noći", piše na snimci. "Sve što Sjeverna Koreja treba učiniti je staviti ruku na gumb i pritisnuti ga u pravom trenutku. SAD će živjeti u strahu i agoniji cijelo vrijeme. Jako će se znojiti po ovom vrućem ljetnom vremenu". 

Ne propustite