Još jedan užasan napad na žene: "Kome ćeš ti zvati policiju? Ja sam policija" Nazivao je ku*vom'

Region
Još jedan užasan napad na žene: "Kome ćeš ti zvati policiju? Ja sam policija" Nazivao je ku*vom'
.

Nakon što je objavljena priča o napadu na žensku osobu u javnom WC-u Importanne centra u petak navečer, jedna Zagrepčanka smogla je hrabrosti da ispriča kako je i nju također napao stranac. 

Njen napadač je uhićen nakon tri dana, a policija ga je prepoznala po snimkama videonadzora.

 

Krajem septemra šetala je nedaleko od zagrebačkog Glavnog kolodvora i hotela Esplanade gdje ju je presreo napadač. "Bio je ispred mene, no očito me je vidio i zastao. Stao je i pokušala sam proći što dalje od njega no uhvatio me je za grudi i za ruku. Kad sam se pokušavala otrgnuti, počeo me psovati i nazivati kurvom", ispričala je djevojka za 24sata uz molbu da zbog proživljenog straha i šoka ostane anonimna. 

Kako tvrdi, derala se da ju pusti na miru i prijetila mu policijom, a muškarac joj je na mješavini hrvatskog i engleskog odgovorio "Kome ćeš ti zvati policiju? Ja sam policija". Djevojka je uspjela doći do obližnjeg kafića pa je napadač odustao od nauma i pobjegao, a ubrzo je došla i policija koja je počela istragu.

 

Njen napadač je uhićen nakon  tri dana. Prepoznali su ga po snimkama videonadzora, no prema neslužbenim informacijama to mu nije bila jedina žrtva.Njega su zbog ovog napad također osumnjičili zbog bludnih radnji.

"Doveli su me na prepoznavanje iza stakla. Brzo sam ga prepoznala i potvrdila koji je od njih. Rekli su mi tad da je tražio azil u Hrvatskoj, ima 24 godine te da je kod nas došao iz Iraka. Priznali su mi da nije bio prijavljen u centru da ga ne bi tako lako pronašli", ispričala je djevojka za 24sata.

Ne propustite