U JEZIVOM SUDARU POGINULA MAJKA DVOJE DJECE: Sestra nije znala da je ostala bez brata

Crna hronika
U JEZIVOM SUDARU POGINULA MAJKA DVOJE DJECE: Sestra nije znala da je ostala bez brata
-

Danijela Čović (42) iz Dolova treća je žrtva u džipu koji je u četvrtak uvečer udario svom silinom u bager na putu Beograd- Vršac, a potom se zapalio. 

Nesreća se dogodila na putu d Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu, kada je džip "folksvagen tuareg", u kome je ona sedela na mestu suvozača, velikom brzinom udario u bager koji se kretao putem i u kome su se nalazili Dejan M. (38) i njegov sin N. M. (10).

Danijela je za sobom ostavila dvoje odrasle djece. 

Tijela dvojice njenih saputnika bila su ugljenisana, pa njihov identitet nije zvanično potvrđen, ali se vjeruje da su Dragan Mladen (42) i Vladimir Topić (37) iz Banatskog Novog Sela. Da bi se potvrdile sumnje da su njih dvojica žrtve, uporediće se DNK sa biološkim materijalom najbiližih rođaka.

Otac je ranije za "Blic" ispričao da je Vladimir poslije utakmice u četvrtak uvečer sjeo na motor i odvezao se u selo.

- Pričaju da je tamo sjeo sa Mladenom i jednom ženom i da su se posle pet minuta odvezli. Nije se nešto družio sa njim, Mladen je živeo u Njemačkoj, ali ovde u selu se svi poznaju - naveo je nesretni otac, i dodao da je motor njegovog sina i jutro poslije nesreće bio ispred kafića, te da su u njemu našli lična dokumenta.

Istraga je u toku i tek treba da bude utvrđeno šta se tačno dogodilo kobne noći.

 

Ne propustite