Mršavite uz ovu dijetu jer ne zahtijeva uvođenje posebnih namirnica, evo šta samo treba da ukinete

Praktična žena
Mršavite uz ovu dijetu jer ne zahtijeva uvođenje posebnih namirnica, evo šta samo treba da ukinete
.

Tijelo sagorijeva nekoliko grama na dan, a to je i prednost ovakve dijete jer se tako ne stvara višak kože koji se inače stvori kod brzog gubitka kilograma. Kada se kilogrami polako tope koža se prilagođava smanjenju težine.

Svi koji žele smršaviti ne bi smjele jesti kasno navečer jer se kasnim večerama nagomilavaju kologrami. To je tako jer se za vrijeme noći kada osoba spava nepotrebne kalorije talože u metabolizmu kao rezerva u obliku sala. Upravo je iz tog razloga dijeta koja izbacuje večeru postala vrlo popularna. Otkrijte što znači mršavljenje bez večere.

Kako izgubiti kilograme

 

Želite li znati kako smršaviti, sigurno će vas zanimati razne dijete od kojih su neke jednostavnije za prihvatiti dok će za druge trebati duži period prilagodbe.

Dijeta bez večere ne zahtijeva uvođenje posebnih namirnica i vrlo je jednostavna za provođenje. Kod ove vrste dijete se ukida večera, a to znači da osoba nakon 16 h više ništa ne bi smjela jesti sve do drugog jutra.

Ako osoba ide na spavanje u kasnije sate, zadnji obrok može pomaknuti na malo kasniji sat, jedino je važno da između zadnjeg i jutarnjeg obroka prođe 14 h.

Tijelo osoba koje ne jedu nakon 16 h sagorijeva polako masnoće. Nikako ne treba očekivati brze rezultate, jedino treba biti strpljiv.

Glavni izvor unutrašnje mladosti je hormonalni balans, a dok god tijelo proizvodi dovoljno hormona osoba izgleda mlađe i osjeća se zdravije.

Glad stimulira proizvodnju melatonina i hormona rasta, a tijelo luči dovoljnu količinu hormona rasta do 21 godine života. Nakon 21 godine lučenje količine hormona rasta se smanjuje, a u starosti se više uopće ne luči. Kada dođe do manjka hormona rasta dolazi do umora, slabosti mišića i povećanog rizika od kardiovaskularnih bolesti.

Nakon što osoba ode na spavanje gladna, energija se ne troši na probavljanje već na eliminaciju štetnih supstanci, regeneraciju ćelija i povećanje nivoa hormona.

Osobe koje redovito prate program poznatiji kao mršavljenje bez večere, imaju povećan nivo hormona koji utječe na smanjenje masnoća u tijelu, povećanje elastičnosti kože, jačanje imuniteta, poboljšanje funkcije srca, jačanje kostiju, smanjenje kolesterola u krvi i smanjenje umora.

Kada osoba spava praznog trbuha proizvodi se hormon sna i tada se temperatura tijela smanjuje, a san je dublji i regeneriraju se ćelije u tijelu.

Svatko tko ima dobar san izgleda mlađe, a spomenuti način mršavljenja je težak samo na početku dok se osoba ne navikne.

Ne propustite