NAMAMIO JE PREKO FACEBOOKA: Monstrum (44) iz Hrvatske četiri dana je 13-godišnjakinju držao u kući i dirao je

Region
NAMAMIO JE PREKO FACEBOOKA: Monstrum (44) iz Hrvatske četiri dana je 13-godišnjakinju držao u kući i dirao je
.

Splitska policija prijavila je 44-godišnjaka iz Muća, u čijoj je kući u petak navečer nađena nestala 13-godišnjakinja, za tri kaznena djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta. Kako "Index" saznaje, radi se o kaznenim djelima upoznavanja djece s pornografijom, mamljenja djece za zadovoljavanje spolnih potreba te spolnu zloupotrebu djeteta mlađeg od 15 godina. Kako "Index" saznaje, dirao ju je po tijelu.

Priveden je pritvorskom nadzorniku, a danas bi ga trebali ispitati u Državnom odvjetništvu te, pretpostavlja se, zatražiti od suda određivanje istražnog zatvora.

Policija je pronašla nestalu djevojčicu nakon četiri dana potrage. Osumnjičeni se bunio što mu policija dolazi u pretragu doma, ali nije pružao otpor. Tvrdi da nije imao prethodni kontakt s oštećenom, premda ga je policija otkrila upravo po njihovom dopisivanju na društvenim mrežama. Policiji je kazao kako je 13-godišnjakinju pokupio na jadranskoj magistrali i da mu je rekla da je progone nekakvi ljudi. 

Nestanak su prijavili roditelji. Kazali su policiji da je njihova kćer odšetala iz apartmana u Tučepima u nepoznatom smjeru i da joj se izgubio svaki trag. Policija je nakon pronalaska djevojčice pozvala i Centar za socijalnu skrb.

 

(Index.hr)

Ne propustite