ŠPIJUNIRANJE VIBERA I FACEBOOKA: Uistinu moguće!

Magazin
ŠPIJUNIRANJE VIBERA I FACEBOOKA:  Uistinu moguće!
.

Iako je jedna od najpopularnijih aplikacija za pozive, tekstualne poruke i općenito razgovore u cijelom svijetu, Viber, zbog besplatnih mogućnosti koje nudi korisnicima, itekako je podložan raznim hakerskim udarima.

Trenutno ga u svijetu koristi više od 250 miliona ljudi, a poražavajuća je činjenica da postoje mnogobrojni softwarei i aplikacije koji služe za špijuniranje tuđih razgovora. Prvenstveno, te aplikacije namijenjene su roditeljima koji žele pratiti aktivnosti djece, ali one su itekako podložne zloupotrebama.

Generalno, nazivaju se SpyApps, a najpoznatija od njih je mSpy, koja nudi širok spektar mogućnosti praćenja, prenosi Daily Mail.

Tačnije, to je najpopularnija aplikacija za špijuniranje Viber razgovora, koja vam dozvoljava da provjerite sve razgovore i poruke, a da pritom ne morate ni biti povezani s drugim uređajem. Alat vam daje sve potrebne informacije o Viber historiji podataka, a može se koristiti i na drugim platformama.

Pored nje, popularne su još i TheTruthSpy, SpyEra i Copy9, a sve one će vam ponuditi mogućnosti da nekog koga želite pratite tokom cijelog dana, ukoliko ih zloupotrijebite.

Pored Vibera, špijuniranju su podložne Facebook Messenger i WhatsApp platforma, stoga je neophodno da sve vrijeme budete oprezne i provjeravate sve moguće znakove koji bi mogli govoriti o tome da vas neko prati.

Ne propustite