TEŠKE BORBE: Ove slavne osobe boluju od hroničnih bolesti

Show
TEŠKE BORBE: Ove slavne osobe boluju od hroničnih bolesti
.

Iza "fasade" koju izgrade fotografi i cijeli timovi stručnjaka, nalaze se osobe koje pate od hroničnih bolesti i koje se iz godine u godinu suočavaju sa sve bližim krajem svoje slave ili sa pogoršanjem svojeg stanja.

Kim Kardashin - psorijaza

Psorijaza je kožna bolest, koja može zahvaćati cijelo tijelo ili samo jedan dio tijela.

Micheal J. Fox – Parkinsonova bolest

Doktor mu je 1991. dijagnosticirao da će još samo 10 godina moći raditi i glumiti, no čak i 25 godina kasnije – Micheal J. Fox i dalje održava svoju ljubav prema glumi, i svim snagama se bori za osobe koje pate od Parkinsonove bolesti i pronalazak lijeka.

Halle Berry – Dijabetes

Tijekom 1989. na setu serije Living Dolls Berry se sve više osjećala slabo, a jednog je dana pala u dijabetičku komu u kojoj je bila tjedan dana. Kasnije se pokazalo kako joj je pogrešno dijagnosticiran dijabetes tipa 1, već da boluje od dijabetesa tipa 2, a protiv njega se bori prehrambenim režimom koji uključuje puno svježeg povrća i čestom fizičkom aktivnošću.

Cathrine Zeta Jones – Bipolarni poremećaj

S obzirom na široki osmijeh kojeg stavlja tijekom šetnje po crvenom tepihu, vijest da Cathrine Zeta Jones ima bipolaran poremećaj ostavila je svijet vrlo zbunjenim.

David Beckham – Astma

Najpoznatiji fudbaler i muškarac zbog kojeg skoro svaka žena gubi dah, od malih nogu pati od astme.

Ne propustite