Optužila djeda zbog zlostavljanja: UBIO SE, A BAKA NE ŽELI DA ČUJE ZA NJU

Šokantno!
Optužila djeda zbog zlostavljanja: UBIO SE, A BAKA NE ŽELI DA ČUJE ZA NJU
.

Megan Morrison (17) iz Velike Britanije tvrdi da ju je djed Malcolm Harrison (74) silovao i zlostavljao od osme do desete godine. Muškarac je na sudu porekao sve optužbe, a nedugo zatim nađen je mrtav u automobilu. Policija vjeruje da je počinio samoubojstvo, piše Daily Mail.

Zbog teških optužbi koje je iznijela na račun djeda, Megan je prekinula sve odnose s bakom Vivienne (62). Iako je tinejdžerka u nekoliko navrata pokušala pomiriti, baka i dalje odbija s njom razgovarati. U emocionalnoj poruci, Megan je poručila baki da je unatoč svemu još voli.

nov

"Znao mi je govoriti: Nemoj reći majci, bit će to naša mala tajna. Ali kad sam imala 10 godina rekla sam mu da ću nekome ispričati što se događa ako me ne prestane zlostavljati, nakon toga je prestao", priča Megan svoju potresnu ispovijest.

Majka djevojčice je stala na njezinu stranu, i sama je rekla kćerki da policiji prijavi njenog oca. Od tog dana njena majka (djevojčicina baka), ne razgovara s njom.

Policija je posljednjeg dana suđenja pronašla mrtvog Malcolma Harrisona. Vjeruju da je polio automobil benzinom i ubio se. 

Ne propustite