UKOLIKO VAM JE DOSTA ČEKANJA UGLEDAJTE SE NA NJIH: Slavne žene koje su uradile "nezamislivo"

Show
UKOLIKO VAM JE DOSTA  ČEKANJA UGLEDAJTE SE NA NJIH: Slavne žene koje su uradile "nezamislivo"
.

Iako je danas većini pripadnika oba spola ideja prosidbe muškarca potpuno nezamisliva, davna i bliža historija ipak pamti "hrabre" žene koje nisu željele čekati bračnu ponudu nego su uzele stvar u svoje ruke.

Tako je 1839. ludo zaljubljena britanska kraljica Viktorija koja je tada imala samo 19 godina zaprosila princa Alberta. Iznova smo grlili jedno drugog, bio je toliko drag i nježan. Osjetila sam da je ovo jedan od najljepših trenutaka u mom životu, zapisala je nakon prosidbe u svom dnevniku.

Par se oženio 1840. i tijekom 20 godina braka dobili su devetero djece. Albert je umro 1861. godine, nakon čega se Viktorija na neko vrijeme povukla iz javnosti zbog prevelike tuge.

Američka pjevačica Pink nije razmišljala o tome kada je 2005. godine usred jedne utrke zaprosila svog dečka, motociklista Careyja Harta. Tijekom trećeg kruga podigla je u zrak natpis 'želiš li se oženiti za mene'. On je pomislio da se samo šali pa se nastavio utrkivati. Međutim, tada je pjevačica dodala "Ozbiljna sam!" na natpis i Carey je shvatio da ga stvarno prosi. Tada se zaustavio, izašao iz utrke i prihvatio bračnu ponudu svoje djevojke.

Glumica i bogatašica Zsa Zsa Gabor udavala se čak devet puta i ni jednom od svojih odabranika nije dala priliku da je zaprosi. Sama plaćam svoje račune i želim sama izabrati svog muškarca. Ne dozvoljavam da oni odabiru mene, izjavila je legendarna Zsa Zsa.

Ne propustite