MUČI LI VAS IZGLED VAŠEG POPRSJA: Ovo su jednostavne vježbe za lijepe i njegovane grudi

Praktična žena
MUČI LI VAS IZGLED VAŠEG POPRSJA: Ovo su jednostavne vježbe za lijepe i njegovane grudi
.

Priroda vam nije podarila bujno poprsje, nemojte brinuti. Muškarci voli prirodne, a i postoje jednostavne vježbe koje će vam pomoći da izgledaju bolje

San svake žene je da ima dekolte kojim može da se ponosi. Zbog toga se mnoge odlučuju na hiruršku intervenciju i u poslednje vreme sve popularnije silikone.

Najveće muške zablude o ženskim željama

Međutim, postoji prirodan način da uvećate i poravite izgled vaših grudi. One su uglavnom masno tkivo, a da bi izgledale veće i čvršće, potrebno je da ojačate mišiće koji se nalaze ispod njih.

Riječ je o jednostavnim vežbama koje možete raditi kod kuće. Budite uporni, jer za kratko vrijeme ćete vidjeti razliku.


Guranje zida

Naslonite se dlanovima na zid, pritiskajte što jače rukama zid i ostanite u tom položaju koji sekund. Ponovite vježbu deset puta. Kad steknete snagu, zadržite pritisak deset sekundi.

Odgurivanje dlanova

Spojite dlanove u visini grudi i podignite laktove. Snažno pritisnite dlan o dlan, ostanite u tom položaju nekoliko sekundi, a zatim opustite mišiće. Postupak ponavljajte u serijama po 10 ponavljanja.


Sklekovi

Svima omraženi sklekovi nažalost su najbolja vježba ako želite lijepe i zategnute grudi. U početku radite lakše, ženske sklekove, a kada ojačate ruke i taj dio, pređite na muške, koji su mnogo teži, ali i efikasniji.

Kobra joga poza

Ova vježba neće samo pomoći da ispravite svoje držanje, već će podići i tonus mišića grudi. Lezite na stomak sa dlanovima postavljenim na pod. Polako podignite gornji dio tijela i pogled usmjerite ka gore. Ostanite u tom položaju deset sekundi. Ponovite 10-12 puta.

Ne propustite