VAPAJ OCA UBIJENE KRISTINE: Živimo za dan da policija uhvati ubicu, samo mi znamo kako nam je

Region
VAPAJ OCA UBIJENE KRISTINE: Živimo za dan da policija uhvati ubicu, samo mi znamo kako nam je
-

Mladić M.S. (35) priveden je jučer povodom sumnje da posjeduje inoformacije o ubistvu koje se prije tri mjeseca dogodilo prilikom pokušaja oružane pljačke benzinske pumpe "Nis" u Velikom Mokrom Lugu. 

Tada je usmrećena devetnaestogodišnja radnica Kristina Kaplanović. 

Mladić je saslušan u policiji, a prema nezvaničnim saznanjima Alo.rs poslije toga nije imao status osumnjičenog. 

Zadržan je u policiji 48 sati. 

- Taj mladić koji je priveden na informativni razgovor samo je jedan u nizu sa kojim je policija razgovara na temu ubistva. Na saslušanja je do sada privedeno desetak ljudi za koje je postojala indicija da nešto znaju o Kristininom ubistvu. Za njega su postojale indicije da zna nešto više i pošto je istraga u toku, o tome se trenutno ne može pričati - rekao je  sagovornik blizak istrazi i dodao da je privedeni ipak tražio advokata i da je već osuđivan za razbojništvo.

- Slučaj je otvoren i na njemu se intenzivno radi. Prate se svi relevantni tragovi i provjeravaju operativne informacije. Sumnjamo da je pokušaj pljačke i ubistvo izvršio narkoman, ali to će dalja istraga potvrditi ili demantovati - kaže sagovornik Alo blizak istrazi.

Otac Kristine Kaplanović, Stanislav, kaže da su vest o privođnju doživjeli kao da policija i dalje intenzivno traga za njegovom kćerkom.

- Šta da kažem, na trenutak sam mislio da je cijeli slučaj stao, kada se u medijima pojavila informacija da je u policiji neko ko možda zna nešto više. Ta činjenica govori da policija radi svoj posao - rekao je nesretni čovjek, kome najteže pada ta neizvjesnost.

 

Ne propustite