Budili su je vreli uzdasi iz stana komšinice iznad, a onda je USLIJEDIO ŠOK!

Kiosk
Budili su je vreli uzdasi iz stana komšinice iznad, a onda je USLIJEDIO ŠOK!
.

Kada je Danijel Dejvis, frizerka iz Londona, upoznala Šejna Morisa, svi su bili zabrinuti. Ona je po cijeli dan radila, on vrijeme provodio sa društvom. Svi su znali da ona može bolje. Prvih šest mjeseci veze bilo je dobro. Preselila se kod njega, zatrudnila, a onda je uslijedio šok.
 
Šejn bi otišao po cigarete, pa se nije vraćao oko sat i po. Često bi nestajao i usred noći. Svima se hvalio da će postati otac, a nijednom sa Danijel nije otišao na zakazani pregled.
 
Konačno je posumnjala da je vara. A onda joj je prijateljica potvrdila sumnju, rekla je čak da joj se svi smiju jer samo ona ne vidi istinu. Suprotstavila mu se i on priznao je da je vara sa čak dvije žene. Danijel se odmah odselila kod mame.

 
Uspjela je i da uđe u Šejnove poruke, a tamo, među više žena našla je i komšinicu sa sprata iznad, koja se činila kao dobra prijateljica. Shvatila je da nije išao na cigaretu, nego na brzi seks. I da uzdasi koje je često čula nisu bili od komšinice i njenog dečka, već u toku seksa sa Šejnom!
 
Bijesna, odlučila je da se osvetu. Fotografosala je poruke, a fotografiju postavila na Šejnov vol i tagovala njihove prijatelje i rođake. A onda je počeo da je bombarduje pozivima i porukama.
 
- Tek tad sam shvatila da bi nastavio tako da me vara, ali da me nikada ne bi ostavio. Na kraju sam morala da tražim nalog zabrane prilaska.
 
Danijel sada živi sa svojom kćerkom i još nije spremna za novu vezu.
 
Zahvalna je prijateljima što su bili uz nju i što su joj otvorili oči, a sa Šejnom mora da održava civilizovan odnos zbog djeteta.

Ne propustite