Prepoznajete li ovog poznatog političara kad je bez žene? Nekada je izgledao ovako! (FOTO)

Nekad i Sad
Prepoznajete li ovog poznatog političara kad je bez žene? Nekada je izgledao ovako! (FOTO)
.

Milutin Mrkonjić  postavljen je za direktora u radnoj organizaciji "Centar za istraživanje i projektovanje" 1977. godine.

Taj centar se 1986. ujedinio sa "Zavodom za projektovanje ZJŽ", a sljedeće godine i sa Saobraćajnim institutom i formira se jedinstveno preduzeće "Saobraćajni institut CIP". Mrkonjić je postao njegov prvi direktor.

milutin

Jedan je od osnivača SPS. Od 2000. bio je savezni poslanik u Veću republika Savezne skupštine SRJ, a zatim u Skupštini Srbije i Crne Gore
Milutin Mrkonjić je rođen 23. maja 1942. godine u Beogradu, gdje se školovao i 1968. diplomirao na Građevinskom fakultetu na katedri za puteve, aerodrome i željeznice

 mil
Jedan je od osnivača SPS. Od 2000. bio je savezni poslanik u Veću republika Savezne skupštine SRJ, a zatim u Skupštini Srbije i Crne Gore. Sa još dva poslanika 2005. je istupio iz poslaničkog kluba SPS-a, ali je ostao u partiji.
 
Za potpredsjednika SPS-a je izabran 4. decembra 2006. nakon Sedmog kongresa stranke. Član je Predsjedništva SPS-a.

 mil1
Igrao je košarku u beogradskom "Radničkom" i u "Studentu". Bio je sekretar i potpredsjednik Košarkaškog saveza Beograda i predsjednik Košarkaškog kluba "Radnički CIP".
 m
Dobitnik je Nagrade AVNOJ-a 1986. godine i Ordena zasluga za SRJ prvog stepena kojim ga je 1999. odlikovao Slobodan Milošević.

m1

 

Ne propustite