POZLILO MU: Aca Lukas HITNO prebačen u bolnicu, fanovi u strahu!

Show
POZLILO MU: Aca Lukas HITNO prebačen u bolnicu, fanovi u strahu!
.

Aca Lukas tokom noći je završio u Hitnoj pomoći. Njemu je pred nastup u Srebreniku naglo pozlilo, a članovi benda su odmah pozvali Hitnu pomoć koja je Acu prebacila u bolnicu.

 

!!!

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

 

Otkrio zašto mu je pozlilo

Nakon što se pojavila informacija da je pjevač završio u bolnici i da je stanje ozbiljno, Aca Lukas je za "Telegraf" prokomentarisao šta se zaista desilo, kako je sada i kako mu je pozlilo.

- Pošto je gotovo sve novinare u Srbiji zanimalo da li sam se napio od muke, predozirao od tuge, da li me je dotuklo Sonjino pismo, poruka Ane Sević ili me je možda Jarić zvao, moram ekskluzivno da otkrijem da stva zaista juče jeste bila ozbiljna - ozbiljno me je zabolio k...c za sve što će novo da napišu o meni ili izmisle kao razlog otkazivanja koncerta. A taj bol baš u tom dijelu tijela zna da bude čudo - kaže Aca i dodaje da mu je zaista žao što se nije pojavio na nastupu:

- Dvadeset dana zaredom sam radio i juče mi nije čak ni infuzija pomogla da jsednem u auto i odem na nastup. Razmišljao sam da krenem i takav, ali bukvalno nisam mogao - rekao je Aca za "Telegraf".

aca-lukas-foto-milena-djordjevic-7-830x0

 

Obavještenje o otkazivanju koncerta objavljeno i na društvenim mrežama

Obavještenje o razlozima otkazivanja koncerta u Srebreniku je objavljeno i na Lukasovoj Facebook stranici.

"Dragi prijatelji, svi vi koji ste večeras bili u Srebreniku, u Diskoteka Galaxis Srebrenik, mi se duboko izvinjavamo zbog Acinog nedolaska na nastup. Bend i sve ostalo je bilo spremno za nastup, ali Aci je iznenada pozlilo pred koncert i sada se nalazi u hitnoj gdje je zadržan na daljnjim pregledima. Nadamo se da će sve dobro završiti sa Acinim zdravljem i da ćemo u što skorijem vremenu napraviti koncert za pamćenje. Još jednom se izvinjavamo i menadžmentu diskoteke Galaxis i svim gostima koji su bili prisutni… Team Aca Lukas”.

Ne propustite