OD OVOG MU RASTE EGO: Ovih 5 rečenica svakako MORATE reći svom muškarcu

Ljubav
OD OVOG MU RASTE EGO: Ovih 5 rečenica svakako MORATE reći svom muškarcu
.

Bilo da ste u vezi, braku ili ste tek upoznali nekoga ko vam se dopao i želite da ga očarate, postoji pet jednostavnih rečenica koje garantuju da će vas primijetiti i da ćete mu se približiti.

1. Osjećam se tako sigurno pored tebe

 
Kao po nekom instinktu, svakom muškarcu prija pomisao da se pored njega osjećate bezbjedno pošto to znači da vjerujete da on može da vas zaštiti i, samim tim, pomisao postaje stvarnost koja čini da mu ego postane barem duplo veći.

2. Volim koliko si determinisan kada se usmjeriš ka nečemu. To je stvarno privlačno.

Nemojte samo da ga hvalite zbog dostignuća, ponekad pohvalite i njegove osobine koje su ga dovele do toga. Pokažite mu da ste vi ste žena kojoj je stalo do njega, a ne samo njegovog uspjeha. Ovako ćete mu pokazati da ga stvarno vidite kao osobu koja jeste i da druge stvari nisu važne.

3. Izgledaš seksi dok spremaš hranu

Čak i samo “izgledaš seksi” je dovoljno, ali kada je usmjereno ka nekim aktivnostima koje obavlja svaki dan ili u tom momentu, ispada kao da vi vidite nešto više od onoga što on možda smatra rutinom.


 
4. Vau, izgledaš nevjerovatno. Koliko često vježbaš?

Muškarci ne dobijaju toliko komplimenata vezanih za njihov izgled, kao što je to slučaj sa ženama. Pohvalite ga čim se ukaže prilika, čak iako možda nije toliko vidno i on nikako neće ostati ravnodušan.

5. Rekla sam drugaricama kako sam sretna što pored sebe imam tako divnog muškarca

Osjećaj je fenomenalan ako misli da ste ga hvalile drugaricama jer za njih one su mahom tu za ogovaranja i retko koji muškarac nije svjestan koliko prijatelji imaju veliki uticaj. Kada ga hvalite pred drugima, on će se osetiti ponosno, važno i posebno, a to je podjednako bitno muškarcima kao i ženama.

Ponekad samo jedna rečenica može mnogo da znači. Bez obzira da li ste ga već osvojile ili ne, malo komplimenata sigurno neće da škodi. Naročito kada su ovih pet u pitanju.

Ne propustite