STRAVIČAN ZLOČIN: Čekićem usmrtio komšiju, povrijedio još četiri osobe pa se na internetu HVALIO DA JE UBIO MONSTRUME

Crna hronika
STRAVIČAN ZLOČIN: Čekićem usmrtio komšiju, povrijedio još četiri osobe pa se na internetu HVALIO DA JE UBIO MONSTRUME
.

U krvavavom obračunu susjeda u Velesu stradala je jedna osoba dok su četiri teško povrijeđene
 

U noćnom napadu na susjede u Velesu, u centralnoj Makedoniji, razjareni Spase Veljanov (46) u srijedu dva časa iza ponoći čekićem je usmrtio D.N. (66) i teško povrijedio njegovu suprugu L.N. (55), njihovu kćerku T.N. (31), zatim brata ubijenog T.N. (63) i njegovu suprugu V.N. (53). Poslije krvavog pira ubica je u svojoj kući na socijalnoj mreži FB, potvrdio da je - „ubio monstrume“.

Svi teško povrijeđeni iz napadnute porodice Najdov po zbrinjavanju u veleškoj bolnici prebačenisu u Urgentni cenatr u Skoplju, potvrđeno je iz MUP-a. Ubica je priveden, a javni tužilac je izvršio uvid na mjestu teškog ubistva. Kako je opisano, ubica , koji je bio neženja, prvo je „čekićem i „heblom" obio ulazna vrata porodične kuće susejda u ulici Kole Cvetkov, sa kojima je imao „neraščišćenih računa“, upao u spavaću sobu gdje je spavala kćerka „monstruma“.

Udarcem čekićem u glavu teško je povrijedio. Kada su u sobu upali roditelji povrijeđene, ubica je zadao smrtonosan udarac u glavu prvo ocu, a potom teško povrijedio i majku. Na zapomaganje nesrećne žene, u sobu su ušli pospani brat i snaha ubijenog. Udarcima čekićem u glavu dočekao ih je pomanihtali Veljanov zadavši im teške tjelesne povrede.

Poslije napada u susedstvu, vrativši se svojoj kući, ubica je na svom fejsbuk statusu obavijestio da je ubio „svoje i monstrume društva“. Policijskom akcijom ubrzo je priveden i određena mu je mjera pritvora, pišu Večernje novosti.

Nesrećna porodica Najdov, kako su potvrdili neki od njihovih rođaka, u „septembru su se spremali za svadbu sina, a sada su zavijeni u crno“.

Ne propustite