Ako ste u horoskopu jedan od ova tri znaka, CRNO VAM SE PIŠE!

Kiosk
Ako ste u horoskopu jedan od ova tri znaka, CRNO VAM SE PIŠE!
Ako ste u horoskopu jedan od ova tri znaka, ne piše vam se dobro:

Ako ste u horoskopu jedan od ova tri znaka, ne piše vam se dobro:

 

Djevica

Djevica boluje od pedanterije i perfekcije u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta ona je u stanju da riba stan do besvijesti. Neće stati dok sve nije na svom mjestu i to po njenom strogom rasporedu.

Takve su i u životu, sve mora biti besprekorno organizovano i na mjestu, ako nešto krene po zlu odmah će krenuti da ispravljaju krive drine i da se pitaju zašto baš to njima da se desi. Od nekog sitnog problema su u stanju da naprave ogromnu dramu.

 

Vaga

Vaga je veliki borac za pravdu i uvjek teži da sve razotkrije i raskrinka, iako to nije u njenom interesu. Ona će nepravdu vidjeti na svakom koraku, a tuđe probleme je u stanju da doživji kao svoje.

Pošto je velika esteta, najveća nepravda za nju lično je starenje. To je njen najveći neprijatelj sa kojim se ne miri dok je živa.

nervozna-zena

 

Ribe

Ribe imaju svoju viziju svijeta, koji je blizu savršenstva i teško dolaze u dodir sa realnošću. Kada skinu ružičaste naočare i ugledaju pravo stanje stvarnosti, teško će se racionalno nositi sa tim. Na probleme zato nerijetko reaguju veoma burno, ponekad i neuračunljivo.

Kada se nađu pred nekom teškom ili naizgled nerešivom situacijom, nije iznenađujuće da pokušaju da je riješe pod dejstvom alkohola jer se tako "lakše" suočavaju.

Ne propustite