NJEN MUŽ ODLUČIO DA ANGAŽUJE STRUČNJAKA KAKO BI JOJ POMOGAO! Trudna Bekvalčeva ne može bez cigareta!

Show
NJEN MUŽ ODLUČIO DA ANGAŽUJE STRUČNJAKA KAKO BI JOJ POMOGAO! Trudna Bekvalčeva ne može bez cigareta!
.

Poznata pjevačica Nataša Bekvalac je u trećem mjesecu trudnoće, ali ne može da se riješi najvećeg poroka - cigareta! Iako je odlučila da zbog bebe batali nikotin, pjevačici to ne polazi za rukom, pa i dalje puši ko Turčin.

Naime, njen dečko Luka Lazukić odlučio da angažuje stručnjaka koji će pjevačici pomoći da se riješi najvećeg poroka

I njen dečko Luka Lazukić zabranio joj je da konzumira cigarete, ali uzalud. Iako mu je dala riječ, popularna Novosađanka ne uspjeva da se odupre poroku. Zato je biznismen riješio da angažuje psihologa koji će njegovoj dragoj pomoći da zauvijek ostavi nikotin.

Ima dva doktora

- Natašu grize savest zbog toga što se truje nikotinom, a u blagoslovenom je stanju, pa se svim silama trudi da što manje puši. Međutim, desi se da dnevno potroši dve pakle! Luki to smeta i odlučio je da Nataši pronađe stručnjaka koji će joj pomoći - priča naš izvor blizak pevačici.

On dodaje da su Nataši ljekari zabranili da puši:


- Pjevačica ima dva doktora, jednog u Beču, a drugog u Beogradu. Obojica su joj rekla da mora da se riješi cigareta. Nataša ne odbija savjet stručnjaka, promjenila je neke navike, ali joj je teško da ostavi cigarete. Jednostavno je nervozna bez nikotina.

Porodica je proziva

I sama pjevačica je izjavila da je zbog neuspjele bitke s ovim porokom često prozivaju u porodici.
- Mama mi je rekla da sam kao dobra krava. Kada sam je pitala šta to priča, ona me je ponovo poklopila: „Ti si kao ona krava što da 20 litara mlijeka, a onda svojom nogom sruši tu kofu“ - objasnila je za Kurir Nata.
 
Zavisna
PUŠILA SAM TRI PAKLE DNEVNO!

Nataša je nekoliko puta pokušavala da ostavi duhan, ali uspjela je samo da smanji.
- Mnogo bolje se osjećam, imam više vremena i energije, cigarete su mi zaista to oduzimale. Nisam još spremna da ih se potpuno odreknem, ali sada se dan svodi na desetak cigareta, ranije sam pušila tri kutije - priznala je svojevremeno.

Ne propustite