Okrivljena za prometnu nesreću u Vrčinu brani se sa slobode

Crna hronika
Okrivljena za prometnu nesreću u Vrčinu brani se sa slobode
-

Tursko-nizozemska državljanka koja je u nedjelju izazvala prometnu nesreću kod Vrčina, u kojoj joj je poginula majka, a otac i više ljudi ozlijeđeno, puštena je danas da se brani sa slobode, javlja Tanjug.

Zbog svih okolnosti slučaja, Drugo osnovno tužiteljstvo u Beogradu nije tražilo da joj se odredi pritvor, već blaže mjere, rekla je glasnogovornica tog tužiteljstva Milica Ljubičić.

Sud joj je zato na prijedlog tužiteljstva, izrekao zabranu napušanja boravišta i oduzimanje putne isprave - putovnice.

Na teret joj se stavlja teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

U pitanju je djevojka koja ima dvojno državljanstvo Nizozemske i Turske.

U toj prometnoj nesreći, koja se dogodila u nedjelju oko 14 sati, život je izgubila njezina majka, dok je otac teško povrijeđen, kao i nekoliko putnika iz drugog vozila novosadske registracije.

Nesreća se dogodila oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je "opel" nizozemskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Niša ka Beogradu, probio zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su dolazila iz suprotnog smjera.

U toj nesreći ozlijeđeni su i putnici automobila "hyundai" s novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca ​​na Mlavi koji nisu ozlijeđene.

Ne propustite