JEZIVE RIJEČI MAJKE ČIJE JE MRTVO NOVOROĐENČE PRONAĐENO NA DEPONIJI: Umotala bebin leš u ćebe, stavila ga u ormar, pa ga kasnije bacila u kontejner

Region
JEZIVE RIJEČI MAJKE ČIJE JE MRTVO NOVOROĐENČE PRONAĐENO NA DEPONIJI: Umotala bebin leš u ćebe, stavila ga u ormar, pa ga kasnije bacila u kontejner
-

Suzana M. (33) iz Vrbasa uhapšena je jučer popodne zbog sumnje da je prošle srijede ubila svoju bebu odmah poslije porođaja, a zatim ju je bacila u kontejnere. 

Ona tvrdi da je umotala bebin leš u ćebe i stavila u ormar. Dva dana kasnije, ona i njen muž bacili su leš u kontejner. 

Podsjećamo, leš novorođenčeta juče ujutro su na deponiji u Vrbasu slučajno našli skupljači sekundarnih sirovina, nakon čega su pozvali policiju. Istragom je ubrzo utvrđeno ko je čedomorka i Suzana je privedena. 

- Beba je, kako sumnjaju u tužilaštvu, ubijena odmah po rođenju. Suzana je u petak tražila pomoć u vrbaskoj bolnici, na odeljenju ginekologije. Ona je tad pregledana ali je ubrzo na sopstveni zahtjev napustila bolnicu - objašnjava izvor "Informera" koji kaže da ona već ima petoro djece, a šesti put se porodila u sredu u porodičnoj kući.

Ginekolozi su je pregledali i konstatovali da se nedavno porodila, te  su o tome obavijestili policiju. 

Dej Golub, sakupljač sekundarnih sirovina koji je pronašao leš novorođenčeta, kaže da je prizor bio užasan.

- Sa kolegama sam na deponiji čekao kamion da dotjera đubre i krenuo sam da premećem po njemu. U jednom trenutku nešto se skotrljalo sa vrha gomile pravo meni pod noge. Izgledalo je kao lutka, ali kad sam malo bolje pogledao, video sam malu, mrtvu, modru bebu - priča šokirani Dejan, prenosi Informer. 

Kaže da se u uhvatio za glavu: 

- Od šoka nisam znao šta da radim, kako da se ponašam. Kada sam se malo pribrao pozvao sam kolege, a onda je došao i portir. Beba je do pola tela bila umotana u ćebence. Ma jezivo! Kod kuće imam dva deteta od četiri i dvije godine, a treće je na putu, užasno me je potreslo sve to - objašnjava on.

 

Ne propustite